Vina Zajc


Kontakt

Klet Zajc
Arto 13b
8293 Studenec

031 473 378
amrvic@gmail.com
www.zajc.si

Mnogo je dejavnikov, ki ključno vplivajo na uspeh prireditve. Za narodnozabavnega značaja, pa je še posebej pomemben izbor glasbene skupine in kakovostna gostinska ponudba.
Širom Slovenije se vsak vikend odvija mnogo veselic, koncertov in drugih prireditev. Vsi, ki smo kdaj organizirali kakšno prireditev, vemo, koliko je truda in denarja potrebno vložiti, da pritegnemo obiskovalce na svojo prireditev. Morda pa je celo najpomembneje, da so po zaključku zadovoljni in so se pripravljeni vrniti tudi naslednjič.

Za vsako vinsko pokrajino je značilen samosvoj vinski okus. Tako kot Štajerci častijo svoja izbrana sveža in sadna bela vina, Primorci radi nazdravijo z močnejšimi vini krepkejšega telesa. Zanimivo pa je, da se praktično povsod ljudje zelo radi zabavajo s kozarcem cvička PTP v roki. Njegova priljubljenost pri pivcih je v njegovi pitnosti, svežini in lahkotnosti. Še posebej pa so ga veseli organizatorji prireditev, saj je vsebnost alkohola v cvičku pod 10% in si ga zato lahko gosti ob dobri hrani privoščijo tudi kakšen kozarček več, kar dobrodejno vpliva tudi na izkupiček prireditve. Tako kot vsa gostinska ponudba na prireditvi mora biti dober, če ne že najboljši tudi cviček.

In katerega izbrati?
Klet Zajc je tradicionalni pridelovalec CvičkaPTP Zajc in kotira v sam vrh najkakovostnejših pridelovalcev tega vina. Cviček PTP Zajc je prepoznavno lahkoten, saden, svež in svetlo rubinastega odtenka ter zavoljo znanja, ki se prenaša iz roda v rod, tudi v kakovosti zelo stalen.
V ponudbi imamo tudi zelo priljubljena druga vina, ki se najpogosteje točijo v lokalih npr prireditvah. To sta Beli Zajc (zelo všečna bela zvrst laškega rizlinga, chardonnaya in sauvignona) in Črni Zajc (danes zelo priljubljena modra frankinja). Vabimo Vas, da si o naših vinih preberete nekaj več na naši internetni strani www.zajc.si.

Prva stran | O piškotkih | Deli na FB
Vse pravice pridržane © 2012 info@narodnjak.si | Oblikovanje: Boštjan Cerar | Izdelava: Narodnjak.si

Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.
Kaj so piškotki in katere uporabljamo preberite tukaj.
Ali dovolite shranjevanje piškotkov, ki niso nujno potrebni za delovanje spletne strani, na vaš računalnik?

Vaša izbira se bo shranila na vaš računalnik.